početna
opis
online demo
reference
paketi
cjenik
izgled
verzije
kontakt
Koji paket je najbolji izbor za moje potrebe?
 

Da bi ponudom odgovorili na zahtjeve tržišta, kreirali smo tri glavne vrste paketa koje kasnije možete preciznije prilagoditi vlastitim mogućnostima i potrebama.

Basic
Basic paket sadrži mogućnost upisa do 50 objekta. U paket je uključen jedan jezik po vlastitom izboru, a izbrati možete između hrvatskog, njemačkog, engleskog i talijanskog jezika.

Professional
Professional paket omogućuje upis do 100 objekta. Uz jedan osnovni jezik, uključen je i jedan dodatni jezik. Oba jezika su po vlastitom izboru, a izabirete ih kod kupovine aplikacije. Ovaj paket uključuje 1 mjesec besplatne tehničke podrške.

Enterprise
Ukoliko je Vaš obim poslovanje veći, onda je ovo pravi izbor za Vas. U ovom paketu nema ograničenja u broju objekata kao ni u broju raspoloživih jezika prikaza stranica posjetiteljima. U cijenu paketa uključena je besplatna tehnička podrška u trajanju od 3 mjeseca od dana kupovine.

Ako želite vidjeti tabličnu usporedbu paketa kliknite ovdje.

Ako želite vidjeti moguće načina financiranja paketa S.nekretnine kliknite ovdje.

Svaki od paketa moguće je i dodatno prilagoditi. Uz svaki paket možete prilikom kupnje izabrati jedan od postojećih dizajna. Za pregled postojećih dizajna, odn. skinova kliknite ovdje.

Uz svaki jezik koji je standardno uključen u neki od paketa, moguće je dodati jezik po vlastitioj želji. Osnovni jezici su: hrvatski, engleski, njemački i talijanski.

Isto tako moguće je postaviti aplikaciju na našem serveru, ali imate i mogućnost postavljanja aplikacije na bilo kojem web serveru prema Vašim potrebama.

S-Soft Software Development