početna
opis
online demo
reference
paketi
cjenik
izgled
verzije
kontakt
Što je S.nekretnine?
 

S.nekretnine jedini je hrvatski proizvod kojim agencije za prodaju nekretnina mogu potpuno samostalno i neovisno o vremenu i mjestu upravljati sadržajem svojih internet stranica. Korištenjem ovog proizvoda odgovorne osobe agencija za promet nekretnina mogu vrlo jednostavno održavati stranice svoje agencije ažurnima te na taj način poboljšati produktivnost i uspješnost agencije. Ovim jedinstvenim proizvodom poboljšati ćete prodaju objekata čineći time usluge sebi, ali najviše Vašim klijentima.

S.nekretnine je aplikacija koja se bazira na internet tehnologiji (PHP/MySQL) te Vam za njezino korištenje nisu potrebne nikakve posebne instalacije. Dovoljno je pokrenuti browser na Vašem računalu i aplikacija Vam stoji na raspolaganju.

Korištenjem S.nekretnine za upravljanje sadržajem internet stranica Vaše agencije uvelike ćete smanjiti potrebu za korištenjem "klasičnih" medija oglašavanja objekata. Potencijalni kupci objekata kojima upravljate u svakom će trenutku imati točne informacije o objektima, a osim kupaca unutar Hrvatske ovim ćete proizvodom svoje objekte ponuditi i kupcima iz cijelog svijeta. Vaše će stranice naime, osim na hrvatkom, biti dostupne i na engleskom te njemačkom jeziku.

Stranice kreirane ovim proizvodom sadrže informacije o agenciji te bazu objekata kojima upravlja agencija. Objekti se unose unutar određene strukture i sadrže vrlo detaljne informacije poput naziva i opisa objekta, vrste objekta te regije u kojoj se isti prodaje. Pored toga, tu je cijena objekta koja može biti iskazana brojčano ili opisom, površina objekta te ostale informacije koje su potrebne kako bi posjetitelji Vaših stranica stekli potpunu sliku o objektu koji im nudite. Regije i vrste objekata također određujete sami.

Dodavanje novih objekata na internet stranice rješeno je jednostavno i bez potrebe za posebnim znanjima u vezi i oko internet stranice. Dovoljno je opisati objekat koji želite predstaviti na internetu, postaviti do 4 slike po objektu i kliknuti na "Spremi" i željeni je objekt istog trenutka predstavljen na Vašim stranicama.

Više o načinu funkcioniranja i izgledu stranica kreiranih putem S.nekretnina pogledajte ovdje.

S-Soft Software Development